Зареждане

Алексей Рибчев с 300 грама по-тежък от Аржентинската кобра

Алексей Рибчев с 300 грама по-тежък от Аржентинската кобра
Публикувано на: Май 18, 2012 в 10:11 ч

Източник: Gong.bg

 

Алексей Рибчев - Рибата, беше с 300 грама по-тежък от своя съперник Хавиер Андино - Аржентинската кобра, на официалния кантар ден преди техния сблъсък за титлата на Универсалната боксова организация в средна категория. Двамата ще се бият в петък на галавечерта "Завръщането" от веригата "Боксмания". Шоуто ще бъде в "Зимния дворец" и започва в 18.30 ч. Билетите са по 15 лв. при предварителна продажба в мрежата на "Ticketstream" и 20 лв. на място.

Рибчев удари точно горния лимит на тегловата дивизия - 72,600 кг, докато южноамериканецът тежеше 72,300 кг. Трикратният носител на Купа "Странджа" Цачо Андрейковски следеше стрелките на кантара и беше доволен, че на никой от противниците за титлата не му се налага спешно да сваля килограми.

Андино впечатли стотината зрители в МОЛ Сердика, които присъстваха на кантара, с внушителна физика. Аржентинецът е с 10 см по-висок от Рибчев.

Бившата световна шампионка Галина Иванова закова кантара точно на 53 кг. Толкова е и горната граница на категория петел, в която 34-годишната ветеранка ще направи завръщане. Нейната съперничка Флейс Дженджи (Сър) закъсня с 30 минути за кантара, но също беше в тегловия лимит.

Най-много аплодисменти обра Спас Генов, който ще има за противник Миле Никулич. Бургазлията се завръща в България за 6-рундов мач и е сигурен, че ще спечели с нокаут.

Бившата звезда при аматьорите Самет Хюсеинов ще трябва да наваксва 3,6 кг изоставане от своя съперник Виктор Цонев, след като беше доста по-лек на кантара. С огромен интерес се очаква и сблъсъка на ветераните Йордан Василев (Русе) и Асен Василев (София). Двамата са изключително опитни и се заканиха да вдигнат публиката на крака.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес