Зареждане

Adrien Broner се боксирал девет рунда със счупена ръка

Adrien Broner се боксирал девет рунда със счупена ръка
Публикувано на: Февруари 20, 2017 в 09:49 ч
 
Adrien Broner постигна успех със съдийско решение над Adrian Granados през уикенда, а след срещата американският боксьор разкри, че почти през цялото време се е боксирал със счупена ръка.


“The Problem” обясни, че е счупил ръката си след ляво кроше още в първи рунд. Това е променило и целия му план за срещата, принуждавайки го да ограничи употребата на неговия ляв прав.

“След като нанесох първото си кроше с лява ръка, усетих че я счупих. Така трябваше да се боксирам повече от девет рунда с един много силен опонент. Знаете ли, искам да се потупам по гърба за това. Adrian Granados е боксьор от световна класа. Знаех, че той е дошъл, за да се бие. Направих нужното, за да постигна победа”.

Той призна, че счупената ръка не му е позволила да покаже това, което е бил приготвил на публиката в родния Синсинати.

“Докато не видя мача на запис, няма как да си поставя оценка. Но наистина си скъсах задника тази вечер. Хората вероятно се чудеха защо не използвам толкова много левия си прав, но след като нараних ръката си, това не бе възможно по начина, по който желаех. След всеки ляв прав трябваше да изчаквам 45 секунди за още един. Поради това разчитах на близък бой”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес