Най-големият сайт за бойни спортове

       

Бойно изкуство травма

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Бойно изкуство травма

  0     Мнениеот Velkata на 05 Дек 2016, 13:26

Здравейте народе,

Нов съм тук и искам да попитам нещо по професионално занимаващите се с бойни изкуства. Тъй като преди около година получих дискова херния и положението досега беше трагично в моменти . Но сега започва да се оправя но тъй като една година бях мноого неподвижен в момента направо ме е срам но съм страшно тромав и неподвижен а съм мъж 120 кила и 2 метра и просто неможе да се продължава така и искам да попитам дали някой може да ми препоръча някакво бойно изкуство което би ме раздвижило и е подходящо да стегне кръста и всичко останало покрай,него. Ако някой има опит в тази,сфера и може да препоръча нещо много ще съм блабодарен защото както казах,в момента съм жалка гледка и не искам,да продължава така.
Velkata
Velkata
 
Мнения: 2
Регистриран на: 05 Дек 2016, 13:15
Град: София

Re: Бойно изкуство травма

  0     Мнениеот nerozavar на 05 Дек 2016, 13:35

Колега според мен е хубаво да започнеш с примерно Йога и плуване за да се вкараш в ред и форма. Хубаво е да питаш някои рехабилитатор или лекар какво ти е позволено и какво не. Че си е сериозна работа една херния. Дано съм ти бил полезен!
nerozavar
nerozavar
 
Мнения: 131
Регистриран на: 31 Яну 2010, 20:12
Град: София

Re: Бойно изкуство травма

  0     Мнениеот Velkata на 07 Дек 2016, 17:13

За йога незнам но аз известно време правих различни упражнения предписани ми от доктори за стягане на мусколите в кръста та съм позакрепил положението но много ми липсва подвижност и затова исках да попитам като тъй и тъй ще трябва да записвам нещо за акробат едва ли ще стана с моята физика по добре и присещо би било нещо по-бързо и с някакво предимство преди време съм тренирал борба но мисля че за ситуацията не е уместно. Търся някакво бойно изкуство което да е забързано и да развива гъвкавост.
Velkata
Velkata
 
Мнения: 2
Регистриран на: 05 Дек 2016, 13:15
Град: София


Назад към Общи дискусии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта