Най-големият сайт за бойни спортове

       

Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

Ситуации и решения, уличен бой, мръсни трикове и други сблъсъци извън залата.

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  4     Мнениеот българиец на 25 Сеп 2015, 08:50

vilkata написа:... винги ще има някои по-здрав и по-луд от вас.


Дори пък и да си най-голямата нинджа - каква гордост и кеф би изпитал да пребиеш някой по-слаб? То не е по-различно от това да се направиш на отворко в залата, пред начинаещите, само дето ще нанесеш телесни повреди на човека.

Прав си, добре е да се избягват и в много от случаите е възможно, дори да те вземат за страхливец - на нивото на идиотите не трябва да се пада. Е затова оная притча, която качиха в сайта преди дни, за самурая, е хубава.
Аватар
българиец
 
Мнения: 289
Регистриран на: 06 Мар 2012, 17:37

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  0     Мнениеот katana на 30 Сеп 2015, 12:02

момчета,идеята на темата не е за тези които пребиват други за кеф,идеята е да се обмени опит за това кой как е реагирал когато се налага,кое работи и кое не ..защото в много зали се преподават абсолютно неприложими техники,подплатени с легенди как са уникални,и невероятни...че и цели клубове има ,които пълнят главите на трениращите с боза,и недай си боже да се наложи да си спасяат задника с наученото.
Аватар
katana
 
Мнения: 135
Регистриран на: 14 Юни 2009, 09:55
Град: Plovdiv

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  2     Мнениеот българиец на 30 Сеп 2015, 14:32

Прав си, но по мое мнение, от такива измислени техники и клубове можеш да се отървеш само след придобит опит. И смелост, защото много хора ги е страх от твърди стилове и спаринг - да, боли, носи травми, ама е лъжа ако има лека пътека в бойните изкуства.
Аватар
българиец
 
Мнения: 289
Регистриран на: 06 Мар 2012, 17:37

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  0     Мнениеот Gangster22123 на 17 Фев 2016, 07:32

Ще ти кажа само едно бъди агресивен ако имаш пистолет извади пистолета и го гръмни. После избягай ако имаш възможност си сложи маска преди това :) Това е излишно да го чете, но пък ако искате го прочетете -(Аз съм на 21 бил съм се с полицай, но не в България бях в Германия там се сбих с полицай след това повече не ме намериха окрих се при познати в Америка те ми оредиха всичко и сега съм член на гангстерска организация)


Срещу какъвто и да се изправиш не показвай и капка страх удряй на месо докато не припатка и моето любимо да го гледаш как се гърчи заради нокаута :)
Gangster22123
Gangster22123
 
Мнения: 1
Регистриран на: 17 Фев 2016, 07:29
Град: Compton,LA,US;

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  0     Мнениеот MartOh на 04 Авг 2016, 12:02

Тая тема ми се стори интересна, но гледам че е поумряла, та нека и аз да добавя нещо конкретно по темата.

Първо ще се съглася с мнозинстовото от писалите, че боят почти винаги трябва да се избягва, освен ако опасността не се е превърнала в пряка за вас или близък. Сега ще ви раскажа едни увлекателни истории от пернишкия край и ще разбия 1-2 митове, изречени тук.

Та значи ходех с една голяма курва, беше много яка, но беше шибаната селска курва и историята започна на рождения й ден, на който аз не отидох, но впоследствие се видях с нея към 3-4 през нощта пред блока й. Един местен тарикат също беше дошъл пред блока й и ето- картинката за конфликт вече беше готова, на всичкото отгоре имаше още един висок дебелак с него. По стечение на обстоятелствата се оказа, че дебелата маймуна беше случайно там. Първата провокация дойде от него и за да не загубя гадженцето си аз му отвърнах на провокацията с изкавазне от сорта, че ще го убия. Та митът, който развенчах в ситуацията беше, че отидох към него със свалени ръце и той ме удари пръв, първият удар аз го понесох и беше десен прав в окото ми и явно надрусаното копеленце беше тренирал нещо и след удара ми вкара един бърз удар в слабините но крака му се плъзна по бедрото ми леко ме закачи в топките, както си бях със свалени ръце го ударих с нещо между дясно круше и десен прав (тренирал съм бокс, кик бокс и муай тай общо 5-6 години) и тоя припадна на земята, не можеше да се изправи, а дебелака, към който тръгнах първо и му казах че ще ги пребия и двамата, каза че просто гледа, та те се познаваха, дойде, изправи го, че ония се търкаляше по земята и избягаха. Аз се качих с курвата в колата и реших да ги сгазя докато оня го носеше като ранен войник, но тя ми дръпна ръчната, така че извода - брадата доло, врата трябва да е здрав и винаги едно наум за ситуацията, никога не подценявайте хората !


Втората ми история е от преди няма и месец. Возя се в петицата и гледам някакъв мязащ на терорист се задява с ватманката, едър, мургав, видимо надрусан или пиян. По 1 време ватманката се развика и всички наоколо гледаха, а една жена ме погледна сякаш ми каза да направя нещо. Аз съм сравнително дребен на външен вид - 82 кг, 180. Та нещо ме беше напекла жегата, бях и аз доста изнервен и без да се змислям реших да направя малко шоу. Приближих се до терориста, хванах се с едната ръка за лоста над главата ми и му вкарах едно маваши в стомаха, бих казал на 70% от силата тъй като ме беше страх да не му счупя ребрата. След това обаче се филмирах, че може да извади нож, защото се обърна към мен, той беше на стълбичките до ватманката. Както се обърна полудях и му вкарах още едно маваши, вече на 100%, това го спря, след това го изритах бързо още 2 пъти, та общо му вкарах 4-5 мавашита в района на сърцето и стомаха, по 1 време така се увлякох че го възпреимах за терорист и исках буквалн ода го убия, докато не чух зад мен женски глас да го оставя. Отдеъпнах се, той изпълзя от ватманката и се хвана за лсота и застана срещу мен, а аз вече го мерех за мае гери да го пречупя или дясна балтия, но той ми се заобяснява нещо, че бил искал да я пита нещо и му казах, че ако не слезне от трамвая ще го убия и толкоз. Митът, който разбих - киковете не помагат, но всъщност бяха повече от полезни - държах си дистанция, май му счупих и ребра, ситуацията беше овладяна само със страничен кик и то с предния ми крак, всички бяха щастливи и терориста беше неутрализиран.

Изводът за уличните ми боеве е следният - вадили са ми нож 2 пъти, единият път бях и леко пиян и ме боцнаха под прасеца и двата пъти беше от познат, пробождането беше леко, но рисковано и имаше доста кръв. Първият път и аз извадих нож и застанхме нож срещу нож, не нося ножове, но тогава имах един огромен и никой не нападаше другия, втория път нямах, тренирал съм и айкидо 2 години, когато стана ситуацията в тъмното беше в тъллпа от 10 човека и дори не видях ножа, аз и въпросния познат сме българи, а свидетелите около нас бяха цигани, които направо се ужасиха, защото и двамата си скочихме, а те крещяха убийци, убийци, което си беше и забавно, но... Можеше да не се познаваме, можеше да ме прободе в гърба или някой важен орган и да умра като куче, да не мога сега да пиша в този як форум, така че - никога не скачайте БЕЗ ДА ИМА ПРЯКА ОПАСНОСТ ЗА ВАС ИЛИ ВАШ БЛИЗЪК. Ножът си е нож, пистолетът си е пистолет, а убийството си е убийство. Все пак най-добрата защита срещу нож е контрол с 2 ръце ръката с оръжието, това е, друго няма.

Имам и един въпрос, къде изчезна Еddix, коментарите му са забавни. :)

П.П. Човекът с ножа, след известно време го ударих с коляно в областта над слабините, 2 пъти и се отказа да се бие. Ситуацията беше такава, че от словесни атаки директно му скочих с коляно, още едно и го отказах, пак имаше риск да ескалира, мисля че бях и напушен, не знам. Не съм типичен побойник, обратното съм, но ситуацията и моментът бяха такива, че беше по-добре стане така, отколкото да го игнорирам. Фрашкано е с подобни отрепки, както и с такива, които скчат на банди, познавам всякакви путки, повечето от хората, които създават конфликтни ситуации не могат да се бият чисто и почти е сигурно, че имат някакъв скрит коз от сорта на приятели или оръжие. Всичко зависи от ситуацията, понякога да пребиеш някого като куче въобще не е опцията, ако онзи го бях обезобразил от бой, след това конфликта щеше да се разрасне във времето и щяхме да стигнем до съда или катафалката. Аз си тренирам до ден днешен, решил съм да тренирам до края на живота ми, съветвам ви и вас на същото, сила и мъдрост, знание и сила, това е.
Аватар
MartOh
 
Мнения: 7
Регистриран на: 10 Апр 2013, 14:11
Град: София

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  3     Мнениеот Seppuku на 21 Сеп 2016, 10:50

Филм + на последния :roll:
Аватар
Seppuku
 
Мнения: 15
Регистриран на: 27 Юли 2014, 14:03
Град: Sofia

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  0     Мнениеот zombiemod на 14 Окт 2016, 13:34

Улични боеве съм имал няколко и то са по скоро сбивания , не са наговорени или нещо просто така се случи . Мойте наблюдения са че почти не се използват крака в този тип збивания освен ако един от двамата не е на земята . Ако искаш със сигурност да излезеш победител от боя винаги гледай ти да нанесеш първия удар и цели брадичката поне или носа или ушите очите или дори вратът :Д . друг удачен вариант е да нанесеш възможно най - тежкия лоу кик който можеш да нанесеш в външната част на бедрото . Моментално го парализираш и си играеш после с него . Ако виждаш че не върви работата за теб шляпни го в ташаците и от там е лесно . Смешно е даже е курвенско но както се казва по - добре така от колкото да те смелят . доста е явно че на улицата не си пазят тялото ами само главата за това може да опитваш и стабилни удари или ритници в тялото , (черен дроб , бъбреци и тнт ) Един точен удар там причинява моментално непоносима болка и след това противника ти става играчка а най - сигурен вариант да излезеш победител е да го задушиш стиснеш ли го здраво за вратняка ше помаха малко с ръце и това е . Нямам голям опит в уличните свади главно защото съм голям и обикновенно не смеят да ми скачат а и честно казано не търся боя никога , старая се да не се стига до бой и отбягвам такива ситуации но винаги има моменти в които другата страна успява да ти се премоли ( проси си боя до такава степен че няма как) и тогава просто оставаш без избор .
Аватар
zombiemod
 
Мнения: 6
Регистриран на: 21 Яну 2016, 12:44
Град: Vraca

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  0     Мнениеот ludvefira на 15 Окт 2016, 09:29

Пичове мисля да ви спестя доста време и да ви дам както се казва направо да пиете от извора или по-точно да попиете знания и опит от жива легенда. Ето подаръче от мен lol
https://www.youtube.com/watch?v=HYbuVPw_3uk

https://www.youtube.com/watch?v=W9Rc1dsnpJU
Аватар
ludvefira
 
Мнения: 635
Регистриран на: 29 Юли 2008, 18:02
Град: Варна

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  0     Мнениеот Ro на 16 Окт 2016, 12:06

ludvefira написа:Пичове мисля да ви спестя доста време и да ви дам както се казва направо да пиете от извора или по-точно да попиете знания и опит от жива легенда. Ето подаръче от мен lol
https://www.youtube.com/watch?v=HYbuVPw_3uk

https://www.youtube.com/watch?v=W9Rc1dsnpJU



Какво е това бе човек, тоя какъв ташак си направи с Бас Рутен не е истина lol
Аватар
Ro
 
Мнения: 89
Регистриран на: 01 Окт 2013, 18:52
Град: Бургас

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

  0     Мнениеот ludvefira на 17 Окт 2016, 22:31

Ro написа:
ludvefira написа:Пичове мисля да ви спестя доста време и да ви дам както се казва направо да пиете от извора или по-точно да попиете знания и опит от жива легенда. Ето подаръче от мен lol
https://www.youtube.com/watch?v=HYbuVPw_3uk

https://www.youtube.com/watch?v=W9Rc1dsnpJU



Какво е това бе човек, тоя какъв ташак си направи с Бас Рутен не е истина lol




Тоз е най-бруталния изрод за мен lol
Виж изгледай ги - няколко епизода са и са наистина много брутални. В единия епизод как избягва куршуми от пистолет.... не е истина направо. Тоя ми е идол заклевам се lol lol lol
Аватар
ludvefira
 
Мнения: 635
Регистриран на: 29 Юли 2008, 18:02
Град: Варна

ПредишнаСледваща

Назад към На улицата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта