Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот TheRebel на 17 Авг 2016, 16:37

Конър МакГрегър - победа с нокаут. Кефят ме и двамата, но не ми хареса, че в първия им мач Диаз блокира ударите основно с глава. Труден е за разклащане, но ми изглежда несериозна тактика. МакГрегър качи страшно много килограми тогава и смятам, че това му коства от боеспособността. Сега с повече време на разположение очаквам да е по-бърз и да е развил тейк-даун защитата, в случай че Диаз реши да се възползва от преимуществото си в БЖЖ.


Не казвам че Конър не може да бие, възможно е всичко в тоя спорт. Но логиката показва Диаз. Ако ще залагаш на Конър има смисъл само на рундове. Прецени в кои рундове е най-вероятно да бие и слагай. Аз ще сложа доста пари на Диаз. Може да е тъпо решение от моя страна, зависи от това какво ще стане на 20ти. Но вярвам че мача ще е същия или почти същия от първия път.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот LORDA на 18 Авг 2016, 06:34

Хора...

Конърчо така и не се научи от предния път, че с и пред братята приказките и ирландските му магарии не вървят. Предния път за сефте в кариерата си беше психически надигран, изнервен и пречупен, и вместо да проумее, че Диаз е с не по-малка уста от неговата... тоя път пак се поддава. Все по-уверен съм, че в Събота с/у Неделя отново ще яде бой! Той просто не е свикнал да бъде винаги отгоре... но това в словесните двубои и игра на психика, преди двубоите с Диаз не му се получава! За сефте в кариерата си среща опонент, който е не по-малко устат от него самия и това го разконцентрира и влудява много! Определено съм доволен!!! До снощи нещата бяха 50 на 50. След тази пресконференция пак имаме лек превес и преднина в полза на Диаз. Конър за пореден път е психически изнервен и пречупен видимо!

П.С: за справка - последния ми клип, на стената ми, във ФБ!!!
" Nothing! The one who doesn`t fall, doesn`t stand up! " -> by Fedor Emelianenko, June 26, 2010 ®
Аватар
LORDA
 
Мнения: 94
Регистриран на: 04 Мар 2012, 19:49
Град: Бг. - Майна City за сега...

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот burning на 19 Авг 2016, 00:38

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14021590_1343690865659229_7760946882764679097_n.jpg?oh=3eb1e753586db3f17eaf3a0f986d954e&oe=5818658F

Изглежда огромен... Дали ще му падне коефициента какво мислите?
Аватар
burning
 
Мнения: 175
Регистриран на: 13 Фев 2012, 18:58
Град: varna

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот TheRebel на 19 Авг 2016, 01:22

Изглежда огромен... Дали ще му падне коефициента какво мислите?


В повечето случаи - да. Но понеже се бие с МакГрегър и той има много фенове, които залагат на него те ще задържат коефициента.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот baiGosho на 19 Авг 2016, 01:30

Освен това има и хора, които подозират нагласени истории. Имайте предвид, че малкият Диаз очевидно вече не иска да се бие, ама хич никак и постоянно го казва. И го прави само за пари. Т.е. не се знае какво му е в главата и една "трилогия" с МакГрегър би го пенсионирала като милионер ПРИ ТОВА В РАМКИТЕ НА ГОДИНА МАКСИМУМ. Не ми се залага върху тази негова борба на мотиви (дали да бие Конър още един път или да направят трети мач, като падне умишлено), честно казано, но вие си знаете. Тук дори UFC да нямат достатъчно влияние, може самият Диаз да реши да падне. Не би ме учудило, но зависи от него и трябва да го познаваш лично, за да си сигурен дали би го направил.
Аватар
baiGosho
 
Мнения: 64
Регистриран на: 04 Яну 2016, 14:29
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот TheRebel на 19 Авг 2016, 07:08

Т.е. не се знае какво му е в главата и една "трилогия" с МакГрегър би го пенсионирала като милионер ПРИ ТОВА В РАМКИТЕ НА ГОДИНА МАКСИМУМ.


Диаз е доста по-умен от колкото изглежда, байГошо! Стрийт смарт дето им викат на английски. Доста добре знае че ако падне никой няма да му даде реванш. А ако този двубой подобри рекорда (почти сигурно) от предния и Диаз вземе голяма пара почти със сигурност няма да се съгласи на трети двубой без значение дали е паднал или победил. Много по-сигурно е за него просто да победи. Става по-голяма звезда отколкото когато и да е бил и вече му се открива път за хайде не точно големи двубои, но добри двубои като пари. Ако падне, трилогията е под много голям въпрос. Конър лъже че ако бие ще има трилогия. Човека е умен и знае че голяма част от хората все още му вярват на предсказанията и така ще привлече още интерес към двубоя. И точно за това ти и още доста хора се подвеждате. Повече никакво доверие нямам на думите на бойците, имам само доверие на логиката и това което ми казва вътрешното усещане. Тук поне не намирисвам никаква конспирация.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот baiGosho на 19 Авг 2016, 12:27

Човек, Диаз не иска да се бие вече, казвал го е сигурно 100 пъти. Другото, което казва е, че иска само боеве за пари. Не мога с такава нагласа да залагам на него. Според мен предпочита да вземе няколко милиона и да се пенсионира, вместо тепърва да си прави голямо име. А после какво? Трябва да се бие още години наред, за да изкара парите, които би му донесла евентуална трилогия. С когото и да се бие, няма как да мине Конър по приходи. Въпросът е както каза, дали трилогия ще има. Отговорът, поне отчасти, е дали Конър може да свали и да защити пояса.

Тук вече не говоря за конспирация дори, Диаз може да реши да падне нарочно на своя глава. Как да заложа на човек, който постоянно повтаря, че не иска да се бие, омръзнало му е да се бие и иска пари? А парите са в битките с Конър. Ако го набие два пъти, повече няма да помирише бой с него. Да, ще направи име, но ще се наложи да го доразвива и да се бие години наред и да печели на всичкото отгоре. А както знаем, Диаз не е champion material.

Иначе Диаз има пълният капацитет да победи чисто технически. Но какво се случва в главата му, там вече не знам. И двата варианта са изгодни за него, но по различен начин и водят до различни пътеки. Не знам какво става зад кулисите, но ако на Диаз е гарантиран 3ти мач, според мен би паднал. И пак казвам, "конспирацията" едно на ръка, ама дори и без нея Диаз си прави сметките и сам. Един вид, рисковано ми се вижда. Едните залагате на Козата, други на Диаз, все някой ще спечели, а друг ще изгуби, но все ми се струва, че теглите чоп като залагате на този мач.
Аватар
baiGosho
 
Мнения: 64
Регистриран на: 04 Яну 2016, 14:29
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот TheRebel на 19 Авг 2016, 13:45

Аз изпуснах няколко хайпнати бойци срещу които можех да заложа последния месец и това тук с Диаза е последния влак. За това ще атакувам. Не знам кога друг път ще дойде такъв мач където очевидно лош стилово боец за опонента си е подценен от букито. Може още следващата карта да има, а може и след 2 месеца - де да знам. А и да има, аз може да не се усетя и да го подмина. Сега не мисля че тоя мач е за изпускане. Една незначителна като проценти вероятност Диаз да падне нарочно няма да ме откаже от залог. Залагам съобразно това за което имам твърди доказателства. Нейт да даде мача е една догадка само. Кога преди Нейт е падал нарочно, имало ли е съмнения в някой негов предишен мач? Не, дори обратното. Тоя пич се бие до последно и дава всичко от себе си, никога не се предава, никога не се отказва.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  3     Мнениеот QniDopi на 21 Авг 2016, 17:25

Аз сложих само на двата мейн ивента и съм на нула.. :( Джонсън се справи както очаквах, Конър ме издъни с тази победа по точки. Не очаквах да изиграят петте рунда. Относно точкуването съм раздвоен, не знам за вас. Рундове 1 и 2 рунда си бяха за МакГрегър, 3 и 5 (особено 5) бяха на Диаз. В четвъртия ми се стори, че МакГрегър живна, но дали го взе не знам. Тук съм 50/50 дали не надделяха потенциалните приходи от една трилогия или наистина успя да вземе рунда.
QniDopi
QniDopi
 
Мнения: 16
Регистриран на: 17 Авг 2016, 15:18
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот TheRebel на 25 Авг 2016, 23:42

Някой ще слага ли на ивента с Мая и Кондит?

Аз си харесах само мача между Шейн Кембъл и Фелипе Силва. Тук съм за Кембъл. В 365 му е 1.70 коефициента. Имам рег само в ефбет и ако не се появи там, няма да слагам на друг двубой от ивента. Само в този мач съм горе-долу сигурен. Според мен Кембъл има между 60% и 70% шанс да победи в този двубой. Коефициента му даден от букито означава 58%, леко подценен. Още трябва да се проучи. Целта ми е да видя дали има по-голям шанс от този, който първоначално си мисля. Защото той така и така е фаворит. Не обичам да залаган на фаворити заради риска и малката възвращаемост, но ако риска е малък може да се пробвам със залог на Кембъл.

Шейн Кембъл е муайтаец и още учи тънкостите на ММА. Като цяло не е добър и среден калибър и дори по-лоши бойци го бият, но въпреки това се бори до последно и е упорит. Фелипе Силва е новак, има 7 двубоя, от които 7 победи. Той също е муайтаец, но не е ни нивото на Кембъл чисто като муайтай и определено не е на неговото ниво като ММА. Букито е дал голям коефициент на Кембъл заради лошата му статистика в UFC и заради това че Силва е непобеден. Но реално мисля че Кембъл е по-голям фаворит отколкото е на хартия.

Какво мислите?
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта

cron