Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Резултати: МакДоналд .- Томпсън

  8     Мнениеот LORDA на 19 Юни 2016, 17:42

TheRebel написа:Благодарности на байГошо и Доктора!!
Без тях нямаше да съм толкова уверен в залога. Все още го смятам за голям риск, особено поради това че сложих 200лв., което за мен са немалко пари, но в крайна сметка всичко завърши добре.

https://postimg.org/image/tb1qszaqp/



Поздравления! :) Те по принцип си ги анализират нещата и разбират. Не са случайни хора.

Иначе... като цяло за вечерта - 12 от 13 срещи познах. Само твоята не ми върза от цялата файткарта и галавечер, защото на пук, на всички ( включетелно на тях двамата )и по симпатии заложих на Рори, и не, за да спечеля, а за шоуто. И пак за съвсем малко му се размина победата, или поне равния мач, точно във втората половина на последния рунд! -> http://ufcpickem.fightmetric.com/card_events/share/t6zhtik6
" Nothing! The one who doesn`t fall, doesn`t stand up! " -> by Fedor Emelianenko, June 26, 2010 ®
Аватар
LORDA
 
Мнения: 94
Регистриран на: 04 Мар 2012, 19:49
Град: Бг. - Майна City за сега...

Re: Залози на предстоящи събития

  7     Мнениеот LORDA на 19 Юни 2016, 18:02

Почвате да мислите сериозно и попълвай следващите гали, че имаме лека почивка от около 2 седмици и половина, след което в рамките на 1 седмица ни чакат 5 поредни гали! Една след друга безсънни нощи ще караме. Такова чудо до сега, наблъскано в поредни дни никога не съм виждал и не е имало. Предстоящите гали са в поредни дни, на 7,8,9,13,24 Юли!!! На всичкото от горе едната от тях е юбилейната " УФЦ 200 "!!! Ще е чудо на чудесата въпросната седмица, цялата!
" Nothing! The one who doesn`t fall, doesn`t stand up! " -> by Fedor Emelianenko, June 26, 2010 ®
Аватар
LORDA
 
Мнения: 94
Регистриран на: 04 Мар 2012, 19:49
Град: Бг. - Майна City за сега...

Re: Залози на предстоящи събития

  7     Мнениеот doktora70 на 23 Юни 2016, 00:58

Ще търся изненадата Кормие да измъкне победа срещу Коката! Обмислям и още някоя изненада да пусна - може да е малко вероятно, но щом Биспинг преби Рокхол като куче - вече нищо няма да ме учуди :)
Аватар
doktora70
 
Мнения: 461
Регистриран на: 18 Сеп 2015, 21:56

Кормие - Коката, въпрос за Рой Нелсън

  6     Мнениеот TheRebel на 23 Юни 2016, 12:32

Докторе, коефициента на Кормие е твърде малък за да се пробваш за изненада в този двубой. 3.45 по моя преценка не си заслужава.

Исторически погледнато, когато двама бойци се бият и по-младият победи, ако играят реванш по-младият отново побеждава но дори по-лесно. Да, имаме го тоя случай с Рокхолд и Биспинг, но това е такова голямо изключение, че не е истина. Там имаше безброй други фактори които обърнаха нещата. Само да кажем, че в първия им двубой Рокхолд удари Биспинг с глава и това се отрази значително на крайния изход на двубоя. Така че първия двубой не е достатъчно ясен за да си вадим заключения от него.

Джоунс е значително по-младия, има огромно предимство в обсега, физическата сила, кардиото, техниката и т.н. Кормие се пребива от спаринги в АКА, а знаем че Джоунс доста внимава как и колко тренира. Джаксън/Уинк имаха спад в представянето си по едно време, но ето че сега техните бойци пак са в подем - Оверийм, Серони, Санчез...

Бих се пробвал с Кормие ако коефициента му е над 4.5, но за 3.45 съм пас. Може би бих включил Джоунс в колонка, само до там съм склонен да се занимавам с този двубой.

Искам да те питам обаче за Рой Нелсън - Дерик Люис. Тук мисля да нападна повече и ми е важно. Моето мнение е че Рой Нелсън е почти сигурен победител тук. Да, по-стар е значително, но в тежката годините нямат такова голямо значение както в по-леките категории. Друг минус, който вече има значение, е атлетизма. Тук Дерик Люис е много по-силен физически, той е феномен дори за тежката категория. Но освен годините и атлетизма, не виждам други минуси за Нелсън.

Селото е много по-техничният тук. В стойка, на земя и в клинч превъзхожда Люис. Рой има много по-здрава брадичка и удря силно. В стойка Дерик Люис е идеалният опонент за Рой. Люис е значително по-висок от Рой и така става идеална цел за десния му овърхенд който непрекъснато спами. Емблематичните победи на Рой са все срещу високи опоненти които стоят точно пред него - Хърман, Митрионе, Конго. Люис няма никакъв гард, ръцете му стоят на нивото на гърдите непрекъснато, много неподвижен е, стойката му е много изправена, въобще не сгъва коленете, поради което не може да удря със сила без да пада напред целия и да прави цялата маневра изключително очевидна.

Рой може да си вземе този мач с нокаут в първия рунд без проблеми. Но имам леки притеснения относно стратегията му. Напъследък показва желание да бори опонентите си. Ако тръгне да бори Люис оня просто леко ще се завърти и ще го просне на земята и ще го нокаутира там, както всеки друг опонент който е опитал да го бори. Човека има маймунска сила, трябва да си Веласкез за да можеш да го бориш 3 рунда.

Докторе, дай акъл дали си има смисъл да слагам голяма сума на Рой, или мача като цяло е за пасуване?
Благодаря.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  7     Мнениеот doktora70 на 23 Юни 2016, 23:38

Кормие с решение е 5,50 - да малко вероятно е, но ще пробвам тази изненада с 5-10 еврея за шоуто :)
"Голямото село" си е фаворит, определено е по-добрия и опитен боец - не знам обаче какво да те посъветвам - не е в първа младост и е на 40 години, има проблем с кардиото, от последните 7 двубоя има 5 загуби! А и в тази тежка дивизия, двубоите са с равни шансове - един удар и край!
Аватар
doktora70
 
Мнения: 461
Регистриран на: 18 Сеп 2015, 21:56

Кормие - Коката

  6     Мнениеот TheRebel на 24 Юни 2016, 00:20

По-скоро Кормие с нокаут. От Коката решение не можеш да измъкнеш. Пробвали са се доста. Кормие е прекалено къс за да точкува отвънка и прекалено немощен за да точкува от клинч или на земята. Не казвам че не може да играе някой от тези типове игра, може. Но за да вземе минимум три от пет рунда трябва не просто да бие Коката тук-там, да вкара нещо от време на време, трябва да е почти перфектен.

За това пиши Кормие с приключване, сигурно ще е астрономически коефициент. Както и Биспинг беше почти ясно че ако ще бие Рокхолд, трябва да го нокаутира.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  5     Мнениеот TheRebel на 25 Юни 2016, 20:14

Хора, някой да има някакво обосновано мнение как може Дерек Люис да бие Рой? Аз съм си избрал Рой за фаворит, сега му изчислявам шансовете, от което зависи колко ще сложа на него.

И кажете мнения за други мачове от картата с Дос Аньос и примерно ако сте си харесали и от UFC 200. Аз лично съм хвърлил око на Джим Милър и Келвин Гастелум.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  5     Мнениеот baiGosho на 25 Юни 2016, 22:42

Да, Травис Браун с малка сума със сигурност. Също обмислям и Кат Зингано. Асунсао е с чудесен коефициент и може да го пусна с малка сума, но също не съм решил.
Аватар
baiGosho
 
Мнения: 64
Регистриран на: 04 Яну 2016, 14:29
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  5     Мнениеот vilkata на 26 Юни 2016, 01:06

TheRebel написа:Хора, някой да има някакво обосновано мнение как може Дерек Люис да бие Рой? Аз съм си избрал Рой за фаворит, сега му изчислявам шансовете, от което зависи колко ще сложа на него.

Като го хване в съблекалнията и му изпие юнашкото мляко!Майтапа на страна, не мога да го понасям тоя тъпир Люис.Рой е в много добра форма, свалил е кила, такаче се надявам да няма изненади.
TheRebel написа:И кажете мнения за други мачове от картата с Дос Аньос и примерно ако сте си харесали и от UFC 200. Аз лично съм хвърлил око на Джим Милър и Келвин Гастелум.

Аз ще сложа на Алварез.
vilkata
vilkata
 
Мнения: 224
Регистриран на: 18 Мар 2015, 17:53
Град: sofia

Re: Залози на предстоящи събития

  6     Мнениеот baiGosho на 28 Юни 2016, 19:47

И преди съм го казвал, Люис може да бие Рой предимно с късмет - т.е. ако Рой го е цъкнала старостта вече и брадата е омекнала. Иначе няма параметър по който Рой да е по-зле. Освен възрастта. Има по-здрава брада, по-опитен е, по-техничен е (колкото и смешно да звучи това за Нелсън, все пак сравнението е с Люис) и не мисля, че Люис може да му удържи на тупалката, която е способна да свали абсолютно всеки, а какво остава за Черния, който има далеч по-смешни загуби с нокаут.
Аватар
baiGosho
 
Мнения: 64
Регистриран на: 04 Яну 2016, 14:29
Град: София

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта

cron