Най-големият сайт за бойни спортове

       

Най-яките коментари от потребители!!!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  0     Мнениеот ЗоБдоГроБ на 12 Фев 2016, 15:07

Не Авраме не съм аз човека, както и не съм се чувал никога с тебе по телефона както и никога не съм си писал с тебе по скайп или Фейсбук. 100 пъти ти го казах, че не съм аз още повече че аз лично никога не съм те заплашвал за жена ти или семейството ти. И не ме обвинявай повече ако обичаш. Друг е човека и според мен това е или олива или е хакерчо. Един от двамата е гаранция, но повече мисля че е оливата, защото писането си е в негов стил.
Аватар
ЗоБдоГроБ
 
Мнения: 74
Регистриран на: 23 Яну 2013, 10:20
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  2     Мнениеот AVRAMA на 12 Фев 2016, 15:41

написах ти писмо,да не се излагаме тук пред хората :)
Аватар
AVRAMA
 
Мнения: 110
Регистриран на: 22 Апр 2014, 16:31
Град: silistra

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  1     Мнениеот Карелин на 14 Фев 2016, 10:27

Аз залагам, че е Хакерчо. Преди се беше "похвалил", че използва някаква програма за смяна на IP-та и така всеки негов коментар беше от различен адрес.
Олива (Доктора) не би направил това със снимките. Той е с друга диагноза. :-)
Аватар
Карелин
 
Мнения: 224
Регистриран на: 13 Сеп 2014, 22:19

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  1     Мнениеот Haker4o на 14 Фев 2016, 12:37

И вчера четох обвиненията на олива от някакъв фалшив профил и доста псувни по мой адрес. Сега карелин ме обвинява и ми слага диагнози. Пич в сайта пиша от далечната 2008 никога с никой не съм имал проблеми, дори хората които сега ме хейтят ми се пишеха приятели преди оливката да направи една интрига като ме псуваше от профила ммагринго и един потребител ме обиди понеже нарекох онзи дето ме псува "ченгенце". Хххахаха До този момент същите хора които ме хейтят казваха "той винаги се държи културно".

Сега ще кажа само че нямам нищо общо с това, програмата която ползвам я ползват и други хора от сайта като фаро, разиеле и т.н СЪЩАТА или подобна програма е ползвана преди от оливата и ми даваше по 15 минуса на мнение от различни ип-та и за минути мнение което е с 4+ ставаше -10 и то по никое време :D така че този човек е ползвал такава програма мнооооогооо отдавна ... Влизам рядко и това си личи, не съм като оливката 5 години да си пиша сам от 20 профила денонощно, не казвам че е той но като служител в съдебната система съветвам Аврама да си потърси правата, жалба или в полицията или при колегите от прокуратурата, също така може и в отдел компютърни престъпления на ГДБОП.

Дори да се крие ИП много лесно ще проследят от къде пише въпросният човек, който и да е той. Ако заснемат акцията когато нахлуят в жилището на "лицето х" няма да се изненадам ако го заварят да прави набирания с една ръка, на масата да има 200 хилки в евро събрани от рекет, окървавен меч и главите на близнаците (защото той доктора е опасен в спарингите с мечове) :Д

Не казвам че е той и не го обвинявам, но със сигурност когато проследят къде пише човека информацията нито ще ги отведе до апартамента ми в Борово където се намирам в момента, нито до къщата ми във Владая :)

Така че моля всички най-любезно да не замесват името ми и се надявам засегнатият човек да вземе мерки и когато се разкрие извършителя на това деяние хората набедили ме да ми се извинят :) Смятам че бях достатъчно изчерпателен, също така ще помоля в редките моменти в които намирам време да пиша хората, които все още ми се дразнят просто да ме блокират и да не четат мненията ми, те ще бъдат написани само и единствено по темата и ще подминавам всякакви обиди или жалки опити за провокация и лъжи от страна на всеки, не се занимавам с вас не го правете и вие.

И когато някой се "въобразява" на специалист раздаващ диагнози, нека вземе под внимание кой искаше снимките на "мършавото дупенце " на нечие дете за да го "дупчи" "къса органите" и нарича копеле. И още куп педофилски писания. Човекът написал "не забравяй че имаш дете и него ще еба" .... Много вероятно е въпросният пациент да е човека който търсите :) http://prikachi.com/images.php?images/304/8304J.png

С уважение: Хакерчо :)

П.С Също ще кажа, че не вярвам да е зоба, не знам какви снимки и къде е качвал, но е важно да се вземе под внимание и това че преди тези потребители дето сега плачкат (донякъде с основание) разпращаха снимки които твърдяха че са на зоба, подиграваха му се и караха други хора да си ги слагат за аватари в сайта :D Така че правете една проверка и мисля че зоба ще се окаже прав за оливиЯ, все пак не е като да не е искала да изнасилва чужди деца :) Приятен ден :)
Последна промяна Haker4o на 16 Фев 2016, 08:54, променена общо 1 път
Аватар
Haker4o
 
Мнения: 60
Регистриран на: 08 Ное 2008, 13:29
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  0     Мнениеот AVRAMA на 14 Фев 2016, 13:25

Хакерчо или Владислав ,както си се беше представил миналото лято!
Ето ти една мъжка покана от мен на която ,не знам просто какво трябва да измисли един мъж с достойнство и чест за да не я приеме!
Четвъртък и петък съм в София и в Борово а и във Владая ,ще имам работа,дай да се разберем по скайп или по телефон и да се срещнем за по едно кафе,ти където прецениш идвам сам и с достойнството си,искам да застанем като мъже и да Говорим,да си изясним противоречията като разумни хомосапиенс ,да си стиснем ръцете и било,каквото било!
Не виждам абсолютно никаква причина,да сме скарани или да остават някакви интриги във въздуха!
Обичаме си спорта,обичаме си сайта,очакват ни много мигове заедно и за напред,нека продължат в уважение и приятелство!
аvrama751 ми е скайпа ,имаш го! Тихомир Василев
Аватар
AVRAMA
 
Мнения: 110
Регистриран на: 22 Апр 2014, 16:31
Град: silistra

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  2     Мнениеот Haker4o на 14 Фев 2016, 14:20

Не съм се представял като Владислав, името ми е Владимир :) Явно си ме разбрал погрешно или си се объркал :) Още преди време написах било каквото било но си спомням че изневиделица си се появи в една тема и почна да пишеш разни неща по мой адрес а аз просто разменях поздрави с вилката както в доброто старо време. Бог ми е свидетел първо че всичко, което съм казал за себе си е истина, второ че нямам нищо общо с тази история и трето че след като спряхме да общуваме по скайп нито веднъж не съм търсил конфликт с теб написал съм било е каквото било но ти ако си честен най-вече със себе си трябва да си признаеш че доста често пускаш в темите подигравателни неща за мен :) Друго за което очевидно ми дължиш извинение е това че в даден момент натякваше на всички че съм зоба, а какво стана оказа се че зоба е от Пловдив и това се видя по ИП, и се видя че аз съм от София (нито Борово, нито Владая е в района на Пловдив :Д ) Както казах и преди пиша тук от близо 8 години, не съм имал проблеми с никой, самият ти си казвал че веднъж като се скарахме във форума не може да повярваш че съм аз понеже винаги се държа културно, други които сега се заяждате с мен ми се пишехте приятели, трети дори често несъгласни с мненията ми по дадена тема казваха че пиша обосновани и интересни коментари.... Помниш ли че бяхме нещо като приятели с теб? Помниш ли че ти ме обиди първи заради това че нарекох ммагринго ченгенце, само заради това, пренебрегна че този човек ме псуваше, набеждаваше и ми слагаше минуси от 1000 профила, после се оказа че това бил твоят приятел Данчо :)

Лично аз ти се извинявам за лошите неща, със сигурност допуснах доста грешки, не ти се сърдя за нищо, обидил си ме първи, ок може да е било грешка, може пък според теб да не е, но за мен няма значение, всичко лошо е забравено и ти гарантирам че дори да не сме приятели няма да чуеш една лоша дума от мен за теб, нито шега, нито намек НИЩО. Ако не се разбираме/разберем ще те помоля да спреш всякакви коментари спрямо моята личност, както ще направя (и съм направил от месеци) и аз спрямо теб и просто да си коментираме спорта.

Пак стана огромен пост, но се извинявам - професионално изкривяване. Имаш едно извинение от мен също така ти обещавам че всичко е забравено и дори няма нужда да го коментираме не ти се сърдя за нищо и каквото и да твърди някой няма да се карам с теб и дори някой да ме набеждава че ти правя мръсно моята съвест е чиста и ако си направиш труда да провериш ще си убеден и ти. :)

Довечера или утре след работа ще те добавя отново в скайп да поговорим :) Надявам се всичко лошо вече да е свършило и също така това, което си говорим да си остане м-у нас защото сме големи хора и ми е писнало от глупости.... Задължително ще се чуем, все пак сме имали доста забавни моменти по скайп :) Ако има нещо драскай на лично да не спамим в темата :)
Аватар
Haker4o
 
Мнения: 60
Регистриран на: 08 Ное 2008, 13:29
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  1     Мнениеот AVRAMA на 14 Фев 2016, 14:30

След гадориите на Стойка,пръв влезе в контакт с мен Олива,даде ми дума че няма нищо общо със Стойка и никога не бил направил нещо подобно,защото е подло и е против всякакви норми на Поведение!
Втори на когото давам евала ,чистосърдечно и по мъжки си изяснихме всичко на дълго и на широко беше Зоб до Гроб!
Мога да кажа ,че и на него му вярвам,ядосва ли сме го,дразнели сме го ,афектиран бил,заплашил ни малко но до там !
Мисля,че не е толкова подъл за да издребнява до такава степен,чак да качва снимки на женами в интернет и да прави фейс с нейните имена и да злоупотребява с цел отмъщение към мен!
Сега съм изненадан и с твоето писмо и да ти кажа склонен съм да ти повярвам да дойда да изпием по 2 бири да си стиснем ръцете да се прегърнем ,както боец с екипа си преди да влезе в клетката и по живо по здраво с най добри намерения!
Знаеш ме , четвъртъки и петък съм в София,ако искаш звънни,ще се радвам да се запознаем и да се спре с целия този хейт,че вече стана излагация !
Аватар
AVRAMA
 
Мнения: 110
Регистриран на: 22 Апр 2014, 16:31
Град: silistra

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  2     Мнениеот Haker4o на 14 Фев 2016, 15:23

Ами аз вчера влезнах за пръв път тази седмица и видях че оливата беше писал от друг профил да ме псува и набеждава, стана ми странно как човека който "разкъсваше от е*ане органите" на малки деца, който пише как иска да насилва деца, толкова категорично твърди че няма нищо общо, този човек който очевидно не е добре и има не раздвоение на личността ами е направо знам ли .. клонираните атакуват ... Както и да е не мога да го обвиня, но пак ти казвам има си факти, те лесно ще излязат при една проверка от полицията или прокуратурата и тогава ще се убедиш. Не по-малко гадно е да обвиняваш някой без да имаш доказателства а само догадки. Според мен зоба е прав кой прави тези атаки и иска да набеди него понеже ти ми каза че преди зоба ви е заплашвал че ще ви качи снимките в разни гей сайтове, или го бил направил ли не знам. И после хоп появява се онзи потребител и казва вие не помните ли преди време зоба как ви заплашваше и ви качваше снимките и ви се подиграваше че сте грозни. :D Толкова е очевидно :D



...

Това е все едно да кажа че ти си потребителя с ник "vladaia" (ясно е какъв е намека) който нарежда мен и зоба и защитава оливата като твърди че бил много печен и помни цялостното му творчество нищо че е регнат от месец :д Ама той и голдън глори и франк твърдяха че оливката е пич .. Опссс :D

Така де и на теб ти е ясно кой е зад този профил нали, профил създаден да обижда и троли... Не те обвинявам че си ти нали? Дори и да е очевадно кой стои зад този профил не се нахвърлям да го обвинявам, дори му се радвам как се излага и се надявам пак да драсне в темата да се посмея :D Таа ясно е на кой е профила, а на аватара си е сложил някакво семейство, макар и циганско :D:D:D Но иначе неее, човекът свързал се първи с теб не е способен на това да слага чужди снимки за аватар и да се подиграва с деца (на аватара има две бебета) може да са цигани, може всякакви да са но са нечии деца и този човек ги е сложил за аватар и си мисли че е много смешен и оригинален като обижда.... Така че това е от мен сметни 2+2 и се досети кой стои зад атаките, ако не просто направи проверка :) И може би ще се окаже, че зоба е прав и виновника е човека слагащ снимки на бебета за аватар, човекът който "пръска анусчетата на бебета и им пори органите" :)

Хайде приятен ден от мен, ще се чуем днес или утре както ти казах не ти се сърдя обидил си ме без причина - и аз не съм бил прав да се държа грубо така че, само ме е яд че толкова време дори след като се видя че зоба и аз сме различни хора продължи с тези внушения но какво да се прави. Хейта остава в миналото, дано и ти го прекратиш. :)
Последна промяна Haker4o на 14 Фев 2016, 18:22, променена общо 1 път
Аватар
Haker4o
 
Мнения: 60
Регистриран на: 08 Ное 2008, 13:29
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  2     Мнениеот ЗоБдоГроБ на 14 Фев 2016, 16:12

Ее Хакерчо голям си баце, умееш да се изразяваш правило. Сори че се усъмних в теб. Ясно е, че зад всички интриги в тоя сайт стои молива! Разпадна се заради него, всички караници са заради неговите интриги които създава от многото профили. В момента отново е във вихъра си, виждам доста нови профили с голямо желание да пишат денонощно. Ясно е, че това е живота на бургаското шизо, да дращи тука като зомби хахаха да го оставим и да му се смеем отстрани. Аз поне така ще направя lol lol lol
Аватар
ЗоБдоГроБ
 
Мнения: 74
Регистриран на: 23 Яну 2013, 10:20
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  2     Мнениеот Haker4o на 14 Фев 2016, 16:28

Благодаря ти зобчо :) Няма защо да ми се извиняваш, след толкова много интриги създадени от този човек дори аз се съмнявах аз и ти да не сме един и същи човек (вика си да не е станало нещо като във филма "Боен клуб") :D После обаче излезнаха ИП и разбрах че сме от различни градове дори :D И както казах точно в този момент се разбра че 5 години оливата си е играл на клонираните атакуват :D И понеже аз съм регнат от създаването на сайта помня какъв беше в началото, помня и колко свестни хора се отказаха да пиша именно заради този злобен интригант и неговите профили !

Естествено че ще му се смеем на човека със сто лица ! Ако поне беше послушен и разбран а не продължаваше с глупостите можеше дори да получи малко съжаление от мен. В един момент ми стана дори мъчно за него, предтавяш ли си колко е трудно 5 години да пишеш по 100 мнения от различни акаунти и да се представяш за фермер, полицай, рекетьор и какво ли още не ! Замислих се колко ли е зле това момче за да си измисля толкова самоличности, стана ми болно че няма кой да му честити бала и се налага да го прави сам от 20 профила и дори бях склонен да го оправдая като се хвали сам от профилите голдън глори или франк шамрок. Но вече просто .... И да ти кажа и следното, разиеле може да ти е разкрил профилите, но то си беше ясно че са твои и според мен самият ти го намекваше. Но едно е когато ти просто пишеш на шега от някакви профили и примерно пишеш няма и десет мнения за седмица понеже най-вероятно си имаш ангажименти и личен живот, съвсем друго е когато един човек кисне ден и нощ пред компа пише си сам, застъпва се сам за себе си и измисля самоличности защото очевидно е комплексиран човек без работа и приятели.

Сега нашият любимец пак има около 20 профила и очевидно достатъчно свободно време да ги подържа, но оливиЯ моля те когато си избиваш комплексите и ме обиждаш, нека да е примерно ей така през почивните дни, защото аз имам и други неща за правене, не мога като теб да живея в нета :)

С Уважение: Хакерчо
Аватар
Haker4o
 
Мнения: 60
Регистриран на: 08 Ное 2008, 13:29
Град: София

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта

cron