Най-големият сайт за бойни спортове

       

Фьодор: Аз не съм най-добрият

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Фьодор: Аз не съм най-добрият

  0     Мнениеот oho на 15 Авг 2008, 10:45

Fedor Emelianenko е един от най-известните бойци по смесени бойни изкуства (MMA) в наши дни. Станалият известен с невероятната си игра руснак е известен и като най-силния в света. Въпреки че президента на UFC Danata White слагаше тази титла на шампиона Anderson Silva, а други заявяваха че това са B.J. Penn или Georges St. Pierre или дори Miguel Torres от WEC, до сега никой не може да се наложи сериозно над Fedor.

Emelianenko, който спечели титлата на World Alliance of Mixed Martial Arts в тежката категория след като победи бившия шампион от UFC Tim Sylvia само за 36 секунди, обаче не е сигурен в отговора на въпроса "Кой е най-добрия боец?". Той е сигурен само в едно нещо - това не е той.

"Не смятам че аз съм номер 1," казва Emelianenko, чиято единствена загуба е от лекарско спиране на двубоя заради сцепване при получен непозволен удар с лакът през 2000-та при двубоя му с Tsuyoshi Kohsaka.

"Имам някои слаби страни и правя съответно и грешки. Разбира се, това не е добре, и тренирам за да стана по-добър с всеки изминал ден. Знам от медиите и феновете, че ме смятат за най-добрия, но аз не се възприемам така."

Emelianenko отказва да назове кой би заслужшил определението "най-добър боец". Казва че не е видял много от играта на Silva, St. Pierre или Penn, повече е наблюдавал къде са слабите им места.

След 2000-та година той разбива един след друг различни величия в свободните двубои. Беше набеден, че не се състезава активно след победата му над Mirco "Cro Cop" Filipovic през 2005-та от президента на uFC Dana White. Това беше докато не излезе срещу Sylvia.

Emelianenko ще прекара близките месеци в USA за да се доближи повече до феновете си там. В следващото издание на турнира Affliction той ще дойде като зрител, макар че не харесва особено свободните двубои - за него това е работа и той я възприема като такава. "Няма двубой който да ми е толкова интересен за да отида и да си купя билет за него", казва той. Единственото интересно в предстоящия турнинр за него е срещата между Andrei Arlovski и Josh Barnett, защото той ще се изправи срещу победителя.

"Това е моята работа, и ако трябва да сме честни, ако не трябваше да работя това, най-вероятно нямаше и да го правя," казва той. "Така си изкарвам парите, колкото и да е турдно да го приема."

При въпроса какво би правил, ако не беше боец, след кратък размисъл Emelianenko отговаря че може би щеше да се работи като треньор.

Emelianenko очаква с нетърпение двубоя му с Randy Couture, въпреки че договора на последния с UFC не му позволява други битки извън турнира. Двамата са обядвали заедно в понеделник и са на едно мнение, че двубоя трябва да се състои и търсят начин това да стане.

"Randy е жива легенда в този спорт и за мен е чест, че хората искат да ме видят срещу него," казва Emelianenko. "Двамата също много искаме тази среща да се състои възможно най-скоро. Не ме интересуват разните там договори и документи, надявам се да не попречат на това събитие."

"Не искам да доказвам нищо на никого, искам просто да предизвикам себе си срещу хора, които смятам че са най-добрите в света. Двубоя с Randy е една стъпка по този път. Много искам да се срщенем и двамата правим каквото можем за да уредим това."

Източник: Kevin Iole
Аватар
oho
 
Мнения: 1032
Регистриран на: 24 Юни 2008, 09:33
Град: София

Re: Фьодор: Аз не съм най-добрият

  0     Мнениеот mart1nezZ на 15 Авг 2008, 15:46

Оставам с впечатление, че за Федор, това да се бие, е някакво гадно задължение.
mart1nezZ
mart1nezZ
 
Мнения: 354
Регистриран на: 28 Юли 2008, 13:54

Re: Фьодор: Аз не съм най-добрият

  0     Мнениеот vitos на 16 Авг 2008, 02:07

Ми едва ли... нямаше да е на това ниво иначе
да не говорим, че постоянно посещава семинари из Русия, за тях не се плаща, това са просто сбирки, защо би го правил ако приема боя като гадно задължение :)
vitos
vitos
 
Мнения: 13
Регистриран на: 28 Юли 2008, 22:40

Re: Фьодор: Аз не съм най-добрият

  0     Мнениеот mart1nezZ на 16 Авг 2008, 18:14

vitos написа:защо би го правил ако приема боя като гадно задължение :)


Пари. Ако ти можеш да се биеш и даже ти плащат за това, защо да не го правиш. Това естествено не значи, че трябва да ти е приятно от цялата работа. ;)
mart1nezZ
mart1nezZ
 
Мнения: 354
Регистриран на: 28 Юли 2008, 13:54

Re: Фьодор: Аз не съм най-добрият

  -2     Мнениеот kiohaa на 06 Мар 2015, 09:35

След 2000-та година той разбива един след друг различни величия в свободните двубои. Беше набеден, че не се състезава активно след победата му над Mirco "Cro Cop" Filipovic през 2005-та от президента на uFC Dana White. Това беше докато не излезе срещу Sylvia....??
We offer best quality Testking sphr certification test papers and gre testdumps materials. You can get our 100% guaranteed questions pittstate to help you in passing the real exam of www.mica.edu
kiohaa
kiohaa
 
Мнения: 1
Регистриран на: 06 Мар 2015, 09:20
Град: FSDA


Назад към Общи дискусии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта