Най-големият сайт за бойни спортове

       

Кобрата нататък

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Кобрата нататък

  0     Мнениеот Sunrise на 21 Ное 2014, 18:11

Повечето "специалисти" твърдят,че на Кобрата му трябва време да се отърси от загубата,да играе няколко мача със посредственяци да си шърнел увереността и.тн. Аз мисля,че това би било грешка! Името му достатъчно нашумя и за да не се изгуби в тъмното като много други според мен е нужно да играе с някое по сериозно име. Варианти много но за мене най-удачния вариант е да си върне Европейската титла която оваканти,тя се намира в Чисора така ще докаже,че не е поредния фойерверк в тежката и освен умения има и писхиката за голямата сцена.Варианти много искам да видя и вие какво мислите.

ППС: Ще помоля да не се коментира мача му с Кличко той е в историята.
body-puncher
Аватар
Sunrise
 
Мнения: 351
Регистриран на: 11 Юли 2009, 13:23
Град: София

Re: Кобрата нататък

  0     Мнениеот българиец на 21 Ное 2014, 22:26

Да си върне титлата е все пак постижение, както и подходящо такова след загубата. По-скоро е добре ако смени треньорите, както и промоутърите, може би в САЩ ще го обработят по-добре, има потенциал, но не е работено правилно върху него. Ще му трябва време да се отърси от загубата и да преосмисли няколко неща, които и ще решат какво ще се случи с него занапред. Във всеки случай, с когото и да следва да играе, задължително трябва да е сериозно име, защото Джоуи Ейбъл и Ивица Перкович (особено пък тоя)... че то аз щях да направя по-интересни срещи срещу Кубрат.
Аватар
българиец
 
Мнения: 289
Регистриран на: 06 Мар 2012, 17:37

Re: Кобрата нататък

  0     Мнениеот KCD2 на 12 Мар 2015, 17:44

Чисора сигурно ще се оттегли след загубата от Фюри.Фюри от своя страна най-вероятно ще освободи пояса за да гони мач с Кличко.И това значи,че Еркан Тепер,който е номер едно в ранглистата най-вероятно ще се бие с някой за нея.Но мисля,че едва ли ще е проблем ако Кубрат изяви желание да се бие за титлата.Все пак той никога не я е губил.Иначе ранглистата на EBU е доста прилична.Хелениус,Бойцов,Прайс,Димитренко,Пианета,Шпилка.Първите трима мисля,че отпадат от списъка с евентуални противници на Кубрат,щото все пак са съотборници.Но един мач със Шпилка би бил добър за него.Иначе тежката се раздвижва малко.Поветкин-Перез,Кънингам-Глазков.Тарвър е възможно да се изправи срещу Бригс.Ще видим.За сега можем само да гадаем,но Кубрат трябва да използва факта,че доста нашумя в последните 1-2 години и да му уредят мач с по-голямо име,което ако бие нещата ще се развият добре.Все пак докато Кличко е тук,световна титла Кубрат едва ли ще види.
Аватар
KCD2
 
Мнения: 165
Регистриран на: 11 Фев 2013, 20:50

Re: Кобрата нататък

  1     Мнениеот shapata на 23 Апр 2015, 23:45

Здравейте,

Търся добър инструктор, който да води индивидуални тренировки по бокс за начинаещи, по възможност в центъра на София. Създавам темата, не защото не мога сама да потърся в интернет, а защото искам да ми препоръчате конкретен човек. Може да е някой, при когото сте били или просто сте чули добри отзиви за нег?
Usman
shapata
shapata
 
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Апр 2015, 22:38
Град: faisalabad

Re: Кобрата нататък

  0     Мнениеот vilkata на 24 Апр 2015, 07:29

Мартин Кръстев боксов клуб Национал.
vilkata
vilkata
 
Мнения: 224
Регистриран на: 18 Мар 2015, 17:53
Град: sofia


Назад към Бокс и кик-бокс

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта